Tentang Kami

Guangzhou téhnologi mesin OYT nyaéta parusahaan tipe anyar, invested ku Foshan OYT parabot mékanis Co., Ltd. Tujuan nya éta nyieun hiji ranté suplai industri pikeun industri alloy aluminium, nyadiakeun konsumén mancanagara ku produk Cina kualitas luhur, kaasup propil aluminium, aluminium mesin ngolah jeung parabot ancillary, produk aluminium, jsb Nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun aluminium & baja produksi. Nyadiakeun produk baku & jasa kustomisasi non-baku.

  • IMG_0535
  • 7
  • 2016 年 7 月 上海 会展 2
  • 12