Rreth nesh

Guangzhou teknologji makineri OYT është një kompani e re tip, të investuar nga Foshan OYT pajisjet mekanike Co, Ltd Qëllimi është për të krijuar një zinxhir të furnizimit industriale për industrinë aliazh alumini, duke siguruar konsumatorët jashtë vendit me produkte të kualitetit të lartë kineze, duke përfshirë edhe profilet e aluminit, alumini makineri të përpunimit dhe mjetet ndihmëse, produktet e aluminit, etj Ofrimi i shërbimit me një ndalesë për aluminit dhe çelikut prodhimit. Të ofrojë produkte standarde dhe shërbimeve jo-standarde customization.

  • IMG_0535
  • 7
  • 2016 年 7 月 上海 会展 2
  • 12