за нас

Гуангжу OYT машини технологија е нов вид на компанија, инвестирани од страна на Foshan OYT механичка опрема копродукции, Ltd. Целта е да се создаде индустриски синџирот на снабдување за алуминиумска легура индустрија, обезбедување на клиенти во странство со висок квалитет на кинески производи, вклучувајќи ги и алуминиумски профили, алуминиум машини за обработка и помошни алатки, алуминиумска браварија, итн обезбеди едношалтерски услуга за алуминиум и челик производство. Обезбеди стандардни производи и нестандардни прилагодување услуги.

  • IMG_0535
  • 7
  • 2016 年 7 月 上海 会展 2
  • 12