Babagan awake dhewe

Guangzhou teknologi mesin OYT perusahaan jinis anyar, nandur modhal dening Foshan OYT peralatan mechanical Co., Ltd. Yahoo iku kanggo nggawe industri sumber chain kanggo industri aluminium, nyediakake pelanggan luar negeri karo produk Chinese kualitas, kalebu aluminium profil, aluminium mesin Processing lan pribadi topografi, produk aluminium, etc. Nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo aluminium & baja produksi. Nyedhiyani standar & Layanan pangaturan non-standar.

  • IMG_0535
  • 7
  • 2016 年 7 月 上海 会展 2
  • 12